محمد محمدیانفر در جمع اصحاب رسانه به ایجاد اولین شهرک انرژی خورشیدی کشور در شهرستان خوسف اشاره کرد و اظهار کرد: خوسف سرزمین فرصتها است و با توجه به بعد مسافت کم تا مرکز استان، دسترسی به فرودگاه و… سرمایه گذاران این شهر را برای سرمایه گذاری انتخاب میکنند.
سرپرست فرمانداری شهرستان خوسف ایجاد شهرک شهید رحمانی در منطقه بکر برای سرمایه گذاری در حوزه صنعت، استفاده از پساب فاضلاب بیرجند به عنوان منبع ذخیره آب پایدار، ایجاد شهرک انرژی خورشیدی با توجه به تابش آفتاب در این منطقه و… را برای شهرستان خوسف فرصت دانست.
سرپرست فرمانداری شهرستان خوسف به تغییر رویکرد الگویی کشت و ترویج کشت گلخانهای مقیاس کوچک اشاره کرد و گفت: با توجه به خشکسالی و افزایش دما، کشاورزی سنتی جوابگو نیست و ایجاد گلخانه کوچک مقیاس در دستور کار قرار دارد.
محمدیانفر گریزی به معادن بی نظیر در این شهرستان زد و افزود: در معادن طلا و مس حجم سرمایه گذاری بالایی صورت گرفته و امید است چرخه کامل فرآوری محصولات معدنی در همین منطقه انجام شده و شاهد خام فروشی و انتقال مواد معدنی به خارج از شهرستان نباشیم.
وی از دیگر ظرفیتهای این منطقه به وجود سنگهای قیمتی در منطقه خور اشاره کرد و افزود: با وجود اقدامات و پیگیریها هنوز در این زمینه برند سازی صورت نگرفته و سهولت در دسترسی به بازار فروش ایجاد نشده است.
وی با بیان اینکه در زمینه گردشگری علیرغم ظرفیتهای موجود نیاز به سرمایه گذاری است، گفت: دق اکبرآباد با توجه به دسترسی آسان، فرصت بینظیری است اما حداقل زیرساختها را ندارد و امید است با ورود سرمایه گذار شاهد رونق و شکوفایی در بخش گردشگری باشیم.
سرپرست فرمانداری خوسف از محصولات مزیت دار به عناب و گل نرگس اشاره کرد و یادآور شد: در زمینه تحقق برند سازی گل نرگس و دسترسی به بازارهای کشور اقدامات صورت گرفته و نیازمند کار بیشتر است و در زمینه فرآوری عناب هم شرکتهایی تأسیس شده است.
وی در خصوص مله گفت: برای ثبت جهانی شدن مله به عنوان میراث فرهنگی اقدامات و پیگیریهایی صورت گرفته و امید است این مهم به زودی محقق شود.